Clip-on Generatorset

Een Clip-on generatorset is een aggregaat* die aan een koelcontainer wordt gekoppeld (‘clipped on’) om de container van stroom te voorzien wanneer walstroom niet voorhanden is.
Koelcontainer met Clip-on

Een Clip-on generatorset is een aggregaat* die aan een koelcontainer wordt gehangen. De ‘Clipped on genset’ voorziet de container van stroom daar waar geen walstroom voorhanden is.

Deze combinatie van Reefer (Koelcontainer) en Genset is ideaal voor evenementen, catering of als (tijdelijke) koelcapaciteit. Doordat de container vervoerbaar blijft is de Clip-on generatorset uitermate geschikt tijdens transport.

Een aggregaat is een door een diesel motor aangedreven generator voor het opwekken van elektrische energie, genset. 

Een motor-generator is een combinatie van een elektrische generator en een motor, gemonteerd tot een enkel stuk. Ook wel een motor-generatorset of genset genoemd. Als er dus geen nutsvoorzieningen aanwezig zijn op locatie, kan een genset worden ingezet om elektrische stroom te genereren.

Technische gegevens

De gensets beschikken over een tankinhoud van 492 liter. Zo kan bijvoorbeeld een koelcontainer 6 tot 8 dagen van stroom (460 Volt) worden voorzien.

  • Robuuste constructie en eenvoudige bediening
  • 15kW zelfregulerende generator met 460V uitgang
  • Totaalgewicht circa 830 kg exclusief brandstof
  • Afmeting l x b x h = 2324 x 706 x 1078 mm
  • Brandstoftank van 492 liter
  • Gemiddeld verbruik circa 2,9 liter per uur
  • Geluidsproductie 90 Db op 1 meter afstand

Heeft u nog vragen?

Wilt u een container kopen of huren? Of wilt u een container modificeren volgens eigen specificaties? Neem dan contact op voor de mogelijkheden, wij adviseren u graag vrijblijvend op locatie, per telefoon of per e-mail.