Snack Container

Foto van een snack container, een omgebouwde zeecontainer, inzetbaar als uitgifteluik van voedingswaar en/of gekoelde dranken op locatie.
Snack container

De snack container, een omgebouwde zeecontainer, inzetbaar als uitgifteluik van voedingswaar en/of gekoelde dranken op locatie.

De container heeft achter de containerdeuren een pui met loopdeur en raam met uitgifteluik. De ruimte hierachter is geschikt voor bereiding en uitgifte van voedingswaar en/of uitgifte van gekoelde dranken. Vanuit deze ruimte is toegang tot een koel- of vriescel die op gewenste temperatuur instelbaar is. Uiteraard is de container voorzien van verlichting en diverse stroombronnen.

Technische specificaties

De snack container is gemaakt van Corten Staal, uitgevoerd met een dikke plywood vloer en uitgerust met een lock-box. Door gebruik van duurzame materialen is de container voor lange tijd onderhoudsvrij.

De snack containers zijn voorzien van forklift pockets voor het gemakkelijk verplaatsen met een vorkheftruck. De deuren zijn voorzien van gegalvaniseerde vergrendelingen en op de deuren zit een stalen slotkast (Lock-Box) voor het veilig afsluiten van de container.

De snack containers zijn te transporteren op een standaard containerchassis en te lossen met een (autolaad)kraan die de container op de gewenste locatie kan plaatsen naast of op een andere container. Met het containerbordes kan in het laatste geval dezelfde ruimte dubbel worden benut.

Beschikbare maten Snack Container

10 ft Snack Containertoon maten
20 ft Snack Containertoon maten
40 ft Snack Containertoon maten

Modificatie / Maatwerk

Wij bieden uitgebreide aanpassingsmogelijkheden en kunnen vanuit onze eigen werkplaats de snack container of iedere andere variant container volledig op maat maken. Denk daarbij aan:

 • Het plaatsen van ramen en loopdeuren
 • Het isoleren van wanden en dak
 • Het aanbrengen van een elektrische installatie en verlichting
 • Het aanbrengen van verwarming of airconditioning
 • Het spuiten in een RAL-kleur
 • Het voorzien van logo’s

Reparatie

Elke container krijgt af fabriek een zogenaamde CSC-certificering. Deze afkorting staat voor Container Safety Convention en is verplicht wanneer een container wordt ingezet voor internationaal transport. Wanneer een container niet meer aan de bouwkundige eisen voldoet vervalt het CSC-certificaat en is de container feitelijk gezien afgekeurd. Op ons depot worden afgekeurde containers gerepareerd en voorzien van een nieuwe CSC-keuring zodat deze opnieuw in gebruik kunnen worden genomen.

Toebehoren / Accessoires

Voor zeecontainers zijn diverse accessoires en uitrustingen leverbaar. Denk daarbij aan:

 • Containersloten
 • Koppelstukken (bridgefittings)
 • Containerbordes
 • Container afzetpoten
 • Container zwenkwielen

Heeft u nog vragen?

Wilt u een container kopen of huren? Of wilt u een container modificeren volgens eigen specificaties? Neem dan contact op voor de mogelijkheden, wij adviseren u graag vrijblijvend op locatie, per telefoon of per e-mail.