Paardencontainer

Paardenbox met deur open.
Paardencontainer

Paardencontainer is een omgebouwde zeecontainer. Een mooie mobiele paardenbox voor tijdelijke of permanente stalling van uw paarden.

De paardencontainers zijn beschikbaar in 20 ft en 40 ft. Deze paardenboxen zijn standaard voorzien van deelbare staldeuren met degelijk hang- en sluitwerk. Een hardhouten vloer van 30 mm dik, een gesloten tussenschot en ventilatieroosters.

Misschien bent u op zoek bent naar een ander formaat container om als paardenstal te gebruiken. Zo kunnen wij elk formaat container ombouwen tot paardenbox. Inclusief al uw wensen, hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan isolatie, een luifel, verlichting, drink- en voerbakken.

Maar ook als u grote paarden heeft, kunnen we bijvoorbeeld een High Cube (extra hoge) container ombouwen tot paardenstal. Zo kunt u de container ook geheel zelf inrichten zelfs de stalindeling, Kortom vele mogelijkheden zodat uw paar een goed onderkomen heeft.

Technische specificaties

Het frame en de vloerdragers zijn gemaakt van staalprofielen en de wanden zijn van 2 mm plaatstaal in damwandprofiel. Een hardhouten vloer van 30 mm dik. Het voordeel van hout is dat het duurzaam en veerkrachtig is, maar ook makkelijk te vervangen is bij schade.

De paardencontainers zijn bovendien voorzien van forklift pockets. Daardoor gemakkelijk te verplaatsen met een vorkheftruck. De standaard deuren zijn voorzien van gegalvaniseerde vergrendelingen.

Beschikbare maten Paardencontainer

20 ft Paardencontainertoon maten
40 ft Paardencontainertoon maten

Modificatie / Maatwerk

Zoals eerder vermeld zijn er uitgebreide aanpassingsmogelijkheden. Vanuit onze eigen werkplaats kunnen wij de Paardencontainer al met al volledig op maat maken en aanpassen.

Toebehoren / Accessoires

Voor paarden containers zijn diverse accessoires en uitrustingen leverbaar. Bijvoorbeeld:

  • Voer- en drinkbakken
  • Traliewerk
  • Luifel
  • Isolatie
  • Verlichting
  • Ventilatieroosters

Heeft u nog vragen?

Wilt u een container kopen of huren? Of wilt u een container modificeren volgens eigen specificaties? Neem dan contact op voor de mogelijkheden, wij adviseren u graag vrijblijvend op locatie, per telefoon of per e-mail.