Kantoor Container

Foto van een kantoor container, kantoorunit, een omgebouwde zeecontainer, is inzetbaar op plaatsen waar (semi)permanent kantoor nodig is.
Kantoorunit

De kantoor container, een omgebouwde zeecontainer, is inzetbaar op plaatsen waar (semi)permanent kantoor nodig is.

Zo zijn deze kantoor containers, kantoorunits, goed inzetbaar op bouwterreinen en binnen bedrijfshallen met beperkte ruimte. Kantoor containers zijn losstaand, geschakeld en/of gestapeld inzetbaar.

De kantoor container is standaard voorzien van een loopdeur en één of meerdere draai-/kiepramen, isolatie, verlichting en elektriciteit. Optioneel zijn zaken als verwarming, airconditioning, meubilair en rolluiken mogelijk.

Ook is dit type container leverbaar in een anti-inbraak container waarbij achter de containerdeuren een pui met loopdeur en raam is geplaatst. Deze container lijkt hierdoor op het eerste gezicht niet op een kantoorcontainer, maar op een standaard zeecontainer en deze is hierdoor ook op de reguliere wijze af te sluiten met een gecertificeerd containerslot.

Technische specificaties

De standaard zeecontainer is gemaakt van Corten Staal, uitgevoerd met een dikke plywood vloer en uitgerust met een lock-box. Door gebruik van duurzame materialen is de container voor lange tijd onderhoudsvrij.

De containers zijn voorzien van forklift pockets voor het gemakkelijk verplaatsen met een vorkheftruck. De deuren zijn voorzien van gegalvaniseerde vergrendelingen en op de deuren zit een stalen slotkast (Lock-Box) voor het veilig afsluiten van de container. 

Deze containers zijn te transporteren op een standaard containerchassis en te lossen met een (autolaad)kraan die de container op de gewenste locatie kan plaatsen naast of op een opslagcontainer. Met het containerbordes kan in het laatste geval dezelfde ruimte dubbel worden benut.

Beschikbare maten Kantoor Container

10 ft Kantoor Containertoon maten
20 ft Kantoor Containertoon maten
40 ft Kantoor Containertoon maten

Modificatie / Maatwerk

Wij bieden uitgebreide aanpassingsmogelijkheden en kunnen vanuit onze eigen werkplaats de Bulk container of iedere andere variant container volledig op maat maken. Denk daarbij aan:

  • Het spuiten in een RAL-kleur
  • Het voorzien van logo’s

Reparatie

Elke container krijgt af fabriek een zogenaamde CSC-certificering. Deze afkorting staat voor Container Safety Convention en is verplicht wanneer een container wordt ingezet voor internationaal transport. Wanneer een container niet meer aan de bouwkundige eisen voldoet vervalt het CSC-certificaat en is de container feitelijk gezien afgekeurd. Op ons depot worden afgekeurde containers gerepareerd en voorzien van een nieuwe CSC-keuring zodat deze opnieuw in gebruik kunnen worden genomen.

Toebehoren / Accessoires

Voor zeecontainers zijn diverse accessoires en uitrustingen leverbaar. Denk daarbij aan:

  • Containersloten
  • Koppelstukken (bridgefittings)
  • Containerbordes
  • Container afzetpoten
  • Container zwenkwielen

Heeft u nog vragen?

Wilt u een container kopen of huren? Of wilt u een container modificeren volgens eigen specificaties? Neem dan contact op voor de mogelijkheden, wij adviseren u graag vrijblijvend op locatie, per telefoon of per e-mail.