Werkplaats Container

Foto van een werkplaats container, een omgebouwde zeecontainer, is inzetbaar als werkplaats op locatie.
Werkplaats container

De werkplaats container, een omgebouwde zeecontainer, is inzetbaar op locatie.

De werkplaats container is goed inzetbaar op bouwterreinen en binnen bedrijfshallen als flexibele werkplek. Ze zijn losstaand, geschakeld en/of gestapeld inzetbaar.

Een werkplaats container is standaard voorzien van een loopdeur en één of meerdere draai-/kiepramen, isolatie, verlichting en elektriciteit. Optioneel zijn zaken als een verwarming, airconditioning, rolluiken, werkbank en stellingen mogelijk.

Ook is dit type leverbaar als anti-inbraak container, achter de containerdeuren is een pui met loopdeur en raam geplaatst. Deze container lijkt hierdoor op het eerste gezicht niet op een werkplaats container, maar op een standaard zeecontainer en deze is hierdoor ook op de reguliere wijze af te sluiten met een gecertificeerd containerslot.

Technische specificaties

De container is gemaakt van Corten Staal, uitgevoerd met een dikke plywood vloer en uitgerust met een lock-box. Door gebruik van duurzame materialen is de container voor lange tijd onderhoudsvrij.

Ook is container voorzien van forklift pockets voor het gemakkelijk verplaatsen met een vorkheftruck. De deuren zijn voorzien van gegalvaniseerde vergrendelingen en op de deuren zit een stalen slotkast (Lock-Box) voor het veilig afsluiten van de container.

De werkplaatscontainers zijn te transporteren op een standaard containerchassis en te lossen met een (autolaad)kraan die de container op de gewenste locatie kan plaatsen naast of op een andere container. Met het containerbordes kan in het laatste geval dezelfde ruimte dubbel worden benut.

Beschikbare maten Werkplaats Container

10 ft Werkplaats Containertoon maten
20 ft Werkplaats Containertoon maten
40 ft Werkplaats Containertoon maten

Modificatie / Maatwerk

Wij bieden uitgebreide aanpassingsmogelijkheden en kunnen de werkplaatscontainer of iedere andere variant volledig op maat maken. Denk daarbij aan:

 • Het plaatsen van ramen en loopdeuren
 • Het isoleren van wanden en dak
 • Het aanbrengen van een elektrische installatie en verlichting
 • Het aanbrengen van verwarming of airconditioning
 • Het spuiten in een RAL-kleur
 • Het voorzien van logo’s

Reparatie

Elke container krijgt af fabriek een zogenaamde CSC-certificering. Deze afkorting staat voor Container Safety Convention en is verplicht wanneer een container wordt ingezet voor internationaal transport. Wanneer een container niet meer aan de bouwkundige eisen voldoet vervalt het CSC-certificaat en is de container feitelijk gezien afgekeurd. Op ons depot worden afgekeurde containers gerepareerd en voorzien van een nieuwe CSC-keuring zodat deze opnieuw in gebruik kunnen worden genomen.

Toebehoren / Accessoires

Voor zeecontainers zijn diverse accessoires en uitrustingen leverbaar. Denk daarbij aan:

 • Containersloten
 • Koppelstukken (bridgefittings)
 • Containerbordes
 • Container afzetpoten
 • Container zwenkwielen

Heeft u nog vragen?

Wilt u een container kopen of huren? Of wilt u een container modificeren volgens eigen specificaties? Neem dan contact op voor de mogelijkheden, wij adviseren u graag vrijblijvend op locatie, per telefoon of per e-mail.