Gevelstralen

In onze spuitcabine van 25 meter lang, 15 meter breed en 6 meter hoog, is het mogelijk de meest uiteenlopende objecten te voorzien van een nieuwe verflaag (coating).
Stralen en conserveren

Gevelstralen, met stralen wordt er onder hoge druk het straalmiddel tegen de gevel gestraald, zodat de gevel gereinigd wordt en deze weer fris en als nieuw lijkt.

Geschikte methoden voor gevelstralen zijn droog en nat (tegen stofoverlast) stralen. Afhankelijk van de ondergrond en vervuiling kunnen wij u adviseren met welk straalmiddel er gestraald dient te worden. Indien een gevel groen is van de algenaanslag of behandeld moet worden tegen vochtdoorslag, gerenoveerd c.q. gerepareerd moet worden, is het mogelijk de gevel voor te behandelen door middel van stralen.

Na het stralen kan de gevel gerenoveerd worden of opnieuw van een verflaag worden voorzien. Ook is de gevel nu klaar voor behandeling met een impregneermiddel (hydrofoberen) om de gevel te beschermen tegen vochtdoorslag.

Heeft u nog vragen?

Heeft u iets te stralen of te conserveren/coaten? Neem dan contact op voor de mogelijkheden, wij adviseren u graag vrijblijvend op locatie, per telefoon of per e-mail.