Both Sides Open Container

All Side Open Container
20 ft All Side Open / 20 ft Both Side Open Container

Both Sides Open container, Open Side Both Side container (BSO) ook wel Full Side Access container genoemd. Is een container die uitermate geschikt is om goederen met een buitengewone maatvoering te beladen. 

De Beide Zijde Open Container is een ISO standaard container met volledige toegang aan alle (zij)kanten van de container door middel van deuren. Door de grote zijdeuren, kunnen in zijn geheel of gedeeltelijk geopend worden, waardoor de Both Side Open Container gemakkelijk toegangelijk is. Kortom deze containers zijn ideaal voor festivals, evenementen of pop-up winkels.

Technische specificaties

Het frame en de vloerdragers zijn gemaakt van staalprofielen en de wanden zijn van 2 mm plaatstaal in damwandprofiel. De vloer is uitgevoerd in 28 mm multiplex of staal. Het voordeel van hout is dat het duurzaam en veerkrachtig is, maar ook eenvoudig te vervangen in geval van schade. Een houten vloer heeft tevens een grote wrijvingscoëfficiënt wat het stuwen van lading ten goede komt.

De containers zijn voorzien van forklift pockets, waardoor de container gemakkelijk kan worden verplaatst met een vorkheftruck. In de All Sides Open Containers kunnen aan de binnenzijde sjorpunten worden gemaakt. Zodat de lading kan worden vastgezet. De deuren zijn voorzien van gegalvaniseerde vergrendelingen daarnaast zit er op de deuren zit een stalen behuizing (Lock-Box). Waardoor de container veilig kan worden afgesloten. Tot slot de Open Side Both Side containers hebben één gesloten (kleine) kant.

Dak2.00 mm geprofileerde
uitvoering
VloerHout of staal
Deuren2-delige deur met 2 of
4 stalen schanieren
per deur (2.00 mm)
SlotenHS1-slotbalk

Beschikbare maten Both Sides Open container

20 ft BSO Container20 ft Both Sides Open Containertoon maten
40 ft BSO Container40 ft Both Sides Open Containertoon maten

Modificatie / Maatwerk

Wij bieden ook uitgebreide aanpassingsmogelijkheden. Vanuit onze werkplaats is de Both Sides Open container of iedere andere variant container volledig op maat te maken. Bijvoorbeeld:

 • Het isoleren van wanden en dak
 • Het aanbrengen van een elektrische installatie en verlichting
 • Het aanbrengen van verwarming of airconditioning
 • Het spuiten in een RAL-kleur
 • Het voorzien van logo’s

Reparatie

Elke container krijgt af fabriek een zogenaamde CSC-certificering. Deze afkorting staat voor Container Safety Convention en is verplicht wanneer een container wordt ingezet voor internationaal transport. Wanneer een container niet meer aan de bouwkundige eisen voldoet vervalt het CSC-certificaat. De container is feitelijk gezien afgekeurd. Op ons depot worden afgekeurde containers gerepareerd en voorzien van een nieuwe CSC-keuring. Zodat de container opnieuw in gebruik kan worden genomen.

Toebehoren / Accessoires

Voor zeecontainers zijn diverse accessoires en uitrustingen leverbaar. Zoals:

 • Containersloten
 • Koppelstukken (bridgefittings)
 • Containerbordes
 • Stellingen
 • Container afzetpoten
 • Container zwenkwielen

Heeft u nog vragen?

Wilt u een container kopen of huren? Of wilt u een container modificeren volgens eigen specificaties? Neem dan contact op voor de mogelijkheden, wij adviseren u graag vrijblijvend op locatie, per telefoon of per e-mail.