Werkplaats container

De werkplaats container, een omgebouwde zeecontainer, is inzetbaar als werkplaats op locatie. Zo zijn deze containers goed inzetbaar op bouwterreinen en binnen bedrijfshallen als flexibele werkplek. Werkplaats containers zijn losstaand, geschakeld en/of gestapeld inzetbaar. 

Werkplaats container

 

De werkplaats container is standaard voorzien van een loopdeur en één of meerdere draai-/kiepramen, isolatie, verlichting en elektriciteit. Optioneel zijn zaken als een verwarming, airconditioning, rolluiken, werkbank en stellingen mogelijk.

Ook is dit type container leverbaar in een anti-inbraak container waarbij achter de containerdeuren een pui met loopdeur en raam is geplaatst. Deze container lijkt hierdoor op het eerste gezicht niet op een kantoorcontainer, maar op een standaard zeecontainer en deze is hierdoor ook op de reguliere wijze af te sluiten met een gecertificeerd containerslot.

De werkplaats container is gemaakt van Corten Staal, uitgevoerd met een dikke plywood vloer en uitgerust met een lock-box. Door gebruik van duurzame materialen is de container voor lange tijd onderhoudsvrij.

 

Deze containers zijn te transporteren op een standaard containerchassis en te lossen met een (autolaad)kraan die de container op de gewenste locatie kan plaatsen naast of op een opslagcontainer. Met het containerbordes kan in het laatste geval dezelfde ruimte dubbel worden benut.

 

Algemene gegevens

  • Geschikt als (semi)permanente huisvesting
  • Inzetbaar als single unit, maar ook geschakeld en/of gestapeld
  • Afhankelijk van het type afsluitbaar met gecertificeerd containerslot
  • Diverse afmetingen
  • Diverse aanpassingen mogelijk, zie modificatie.
  • Handeling met een kraan en/of heftruck

 

Technische gegevens

Wanden Corten Staal met damwandprofiel
Dak Corten Staal met geprofileerde uitvoering
Vloer Hout of staal
Deuren 2-delige deur met 4 scharnieren per deur
Hang- en sluitwerk Gegalvaniseerd staal
Kleur Leverbaar in elke gewenste RAL kleur

 

Fouten en wijzigingen voorbehouden