Jongsma On- and Offshore Services B.V.

Jongsma On- and Offshore Services B.V. heeft zich als dochterbedrijf van Jongsma Holding B.V. gespecialiseerd in het stralen en conserveren. Jongsma was het eerste straalbedrijf in Europa.

Jongsma is een kleine onderneming met oog voor haar klanten. Door onze jarenlange ervaring is er zeer specialistische kennis aanwezig op het gebied van oppervlaktebehandeling. Wij beschikken over een straal- en spuitcabine van beide 25 meter lang, 15 meter breed en 6 meter hoog, waarin wij temperatuur en luchtvochtigheid perfect kunnen regelen.

In onze afwerkloods van 30 meter lang, 19 meter breed en 9 meter hoog, kunnen wij de producten tot het gewenste eindproduct monteren. In deze loods hebben wij een hijscapaciteit van 10 ton en voor de overige interne transporten beschikken wij over een heftruck met 10 ton hefcapaciteit.

Zowel stralen als het conserveren van onze producten is van zeer hoge kwaliteit en omvat diverse verfsystemen. Jongsma is met name gespecialiseerd in het modificeren van containers en deze te voorzien van gespecialiseerde coatings.

Stralen

Stralen is een mechanische oppervlaktebehandeling. Bij het stralen wordt er onder hoge druk….

Coating

Coating is een behandeling waarbij een deklaag op een ondergrond wordt aangebracht.

Verhuur materialen

Bij een dochteronderneming van S. Jongsma & Zoon Holding B.V. kan al naar gelang de afmetingen….